Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Never apologize for having high standards. People who really want to be in your life will rise up and meet them." thegoodquote


"Once we accept our limits, we go beyond them." Einstein

fin

blommar

här kanske

om ni älskar mig

jag är en blomma

inte bara när jag är hemma

jag behöver kärlek

här också

från halv 9 till 7

fem dagar varje vecka

varför jag är kvar så länge på dagarna?

jag hinner inte blomma för alla

som söker mig här

om jag går 5

han i rummet jämte

skäller på mig

för att jag blommar här

två timmar för länge

varje dag

kanske jag blommar på en annan våning

kanske jag blommar på en skola några hållplatser och en buss längre bort

vet inte var

vet att

jag blommar

med vem och hur jag vill

"When you beat the game, and remain real, God will honor you." donksreallife







Fri vers av Ess VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-14 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP