Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte

 

om dagen inte vore lång
tanken efemär
och skorna fyllda av betong
skulle jag finnas där

om natten inte vore slö
sömnen, en öppen ögonspringa
och själen strandsatt på öde ö
skulle jag åtminstone ringa

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-14 23:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
betongens folk springornas barn och du rimmar så bra om lägen där det gör ont eller man får lägga ned ambitionen att vara så enastående ..för man har fullt upp att stå själv eller nått...
2016-06-18

  MieMo
"Sömnen, en öppen ögonspringa".
Vacker, nästan lockande, metafor om något så djuriskt jobbigt som sömnlöshet.
2016-06-17

    Dan Myrbeck
Tjusiga rim
dito integrerade
i bra text!
2016-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Om inte om fanns, vore livet lättare att ta itu med. Bra och tänkvärt diktat.
2016-06-15

  Anya VIP
Fick lära mig ett nytt ord...efemär....tack för det! Håller med Marita, viljan finns men inte förmågan/orken. En komplicerad fas som jag känner igen. Men med lite tankehjälp kan man få insikt hur man ska gå vidare...tänker jag.
2016-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att vilja, men inte kunna/orka!
2016-06-15

    Sefarge VIP
Tankeslingrade
Skaldekonst.
Om livet det enskilda/
sociala?
:)
2016-06-14

  gunnnar nylund VIP
Påminner lite om så´na där virriga
drömmar man ibland har, å inte riktigt
begriper sig på... oftast småler man
åt det lite tokroliga i dem.
Den här texten är lite av det slaget...
kul vetja!
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP