Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad nu frihet är, säger du kanske, och kanske inte. Fri att vara ofri eller fri att leva i just den tidrymd som står så många andra 'långt efter'. Om jag bara hade begripit redan då vad jag vet först nu så hade kanske


Kanske ett sådant där framtida ordspråk?




Det viktiga med
att hålla någon om ryggen
är att se till
att åtminstone ens egen rygg är fri.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-30 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP