Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som det alltid gick att förstå sig på allting, men ett t kan i alla fall vara avgörande för utfallet.


Förstå eller bli förstådd, det är





Ibland kan en ha lite att göra
medan en ibland har litet att göra.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-06-15 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP