Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/The compulsory mall...


T V Å N G S T A N K A R ; ; ;





























jag har försökt




inget hjälper




ingen kan hjälpa,



inte en enda terapeut


inte ens kloka grann-kvinnan


från Etiopien



- ingen kan hjälpa mig.







jag är helt förlorad



på lyrikens savanner;




jag måste skriva




DET ÄR ETT TVÅNG






/finns det någon hjälp?...../




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-15 17:29



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Också fast i skrivandet..och numera även målandet.. Ett kärt tvång som ibland sliter men oftast förgyller ens tillvaro :)

2016-06-29

  Anya VIP
När tom grannkvinnan från Etiopien försökt...går det nog inte att hjälpa. :o))) Ibland får man acceptera och bli vän med sina tvång.
2016-06-17

  Ingrid Trolle
Dessbättre finns det
ingen sådan hjälp
att få, eftersom det
är en gåva
2016-06-16

  Bengt VIP
De e lika bra att resignera å falla för frestelsen att svepa några rader..
2016-06-16

    ej medlem längre
Svår åkomma! Jag led av samma och var tvungen att bli en icke betalande medlem. Då får man inte skriva mer än 50 texter... så jag är stoppad att skriva om jag inte tar bort 1100 texter först. Men tvånget att läsa andras texter är lika illa. Särskilt dina texter.:-)
2016-06-16

  walborg
roligt
2016-06-16

  Respons VIP
Fortsätt och skriv. Det kommer ju mig och andra till godo!
2016-06-15

  Fredrik P. VIP

Tyvärr finns det ingen hjälp - gud ske lov!
2016-06-15

  me_we
Vissa former av tvångshandlingar är bara bra!
2016-06-15

  Federico Romano
NO!
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden