Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Vägen till särskrivning är ingen enkel essä.

På sistone har farbrorn undersökt hur (enheten) 

stavelse fungerar. I egna (nya) texter. Men mycket handlar fortfarande om hur ljud blir bokstäver (tecken) och omvänt… ett [1/ /31] bild-

äventyr. Ofta <ft/ /∫> måste man vara övertydlig. Även: formellt pedagogisk. E-som (e-som) [em/ /∫] bokstaven m förekommer (så) m = 22 före n = 23 och 2400… programmering = pg | pågår. Programspråket Ba+ får behålla etiketten, namnet, okay. Okay är vad bild och form är. Ba+ är 1 (ett) mindre än <mä… mindre än> bild och form – färg är också något… yes.  

Vällingen väntar. On 20.00 – inte än. Än är (æ/ /Ø) inte än. Län före Längre än (Lä) och Lä = 2137 – tydligen. Måhända poesi – Lyrik förutsätter gitarr. Typ (e/ /E) det. E före f – referens. 

/E förekommer. E före f – ånyo. 

19 är mindre än (mä/ /2237) [::] 20 – 31 förekommer. Vänligen, farbrorn. Författaren funderar. Funderingen (bestämd form) [n-genus] fortsätter. En är inte två eller tre [3] emellertid. 1 (ett) förekommer. En och Enköping (70/ /F) är info. 

Tecknet # förekommer. 

Teckendubblering förekommer. 

@ förekommer.

Även : förekommer.

{

main

}

förekommer. Log out före [before] COPYRIGHT och SYMBOL. Okay så. Tydligen… ellipsen […] är viktig. Även: important. 

_______________________________ förekommer. Tydligen… wow. 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-15 19:35



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Term-
en _______________________________ är (formellt) 1 {en} copy. Eller: kopia.
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed