Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln i rummet

Känslan väckte mig
jag var inte ensam
något annat lurade

Kände skräcken komma
men ilskan tog över
och jag tog i

Försvinn härifrån
för här bor jag
du är inte önskvärd

Då syntes ett ljussken
en röst förkunnade
att jag inte behövde vara rädd

Ängeln var det vackraste
jag någonsin sett
och ögonen var milda

Jag somnade om
med ett leende
i trygg förvissning

... om ängeln i rummet

 




Fri vers av AjBi
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-16 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi