Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur får man svar ?


Kunskapstörst, vetgirighet


De vill inte låta mig
veta Sanningen
om det hela !

Den döljer de, likt
de fejkat döda -
- i deras gravar av
osynlighet, som skydd
mot de ovetande,
sörjande anhörigas
obefintliga vetskap !

Det är en silverblå
torsdagsnatt å jag,
M R., är vaken å
inväntar morgonen,
skrivandes detta ...

Jag VET INTE Sanningen, -
- även om det är snubblande
nära, ibland att den
visas upp inför mig ...

Det är en stor Brist, att
jag inte får VETA !

Min Roll i Sammanhangen ?

Felaktigheter i Fundamentet ?

Folk sover inte, utan har Sex ?

Torsdagen rullar in.
Den skall gå, ---
-- som alla dagar ....






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-16 07:09



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja ord som väcker förundran!
2016-06-16

    Dan Myrbeck
En del får man nog aldrig
svar på..
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf