Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett Tecken.


Lila Orm


En lila orm med

gula ögon, ser mig

i arla timma. Den

säger, väsande, att den

är från Framtiden.

Och, jag ler : den är

min gamla fiende och

är ett Tecken på att

hon kommer å va´

död, -- innan min

Framtids Final är

ett med Världen !

Så, jag jublar, --

-- Inombords !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-16 07:43



Bookmark and Share


  H.C.B
arla timma. =)


antagligen den bästa hitills. tack
2016-07-03

  överlevaren VIP
Bra o(r)men!
2016-06-16

  louisegirl
Magiskt och livskraftigt skaldat...
Gillar!
2016-06-16

    Dan Myrbeck
Från framtiden?! Det är ett solklart fall för Gevalia.
2016-06-16

    ej medlem längre
Älskar styrkan och textens livfulla kärna!! SEgervissheten. ormen är en bra symbol för hjärnspöken som blivit betvingade (som jag förstår det).
2016-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Ett glädjande, trösterikt tecken!
2016-06-16

    ej medlem längre
Starka magiska ord!
2016-06-16

  Solstrale VIP
Jätte bra!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf