Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYRKAN

Om man kan kallas
gynolater
en ganska så lat en
med många later

den som dyrkar
stackars saten

ensam är han
ouppstånden

där vid regnbågens fot
en chimär, en kruka
med guld att bruka

gynolatrin, så det är
för vår framtid, här

© Bosse 16 juni 2016.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-06-16 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten