Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                      SPRÅK TEKNOLOGI […] förekommer.       

Å förekommer. Ba+ (PROGRAM/ /SPRÅK) [å/ /Å] förekommer. Google [< >] (mä/ /2237) [::] förekommer. Ø förekommer. Æ förekommer. Œ förekommer. Även æ (Humlebæk) […] förekommer.

MUSEUM (ee/ /EE) [é/ /É) förekommer. Tydlig-

en. // /// // /// // /// // /// // /// // /// ÖREBRO […] CASTLE {°F} förekommer. SMHI (…) förekommer. Tydlig-

en.

11. //

01. // 

10. // 

22. // 

32. 20. //

Summering <u/ /U> [m/ /M] pågår. CASTLE {°F} ånyo. Tydlig-

en

[. - - - - - - - - - - - - - - - - .] kultur [. - - - - - .] månsing 

teve-småländska (tya) [VERB

und so [u/ /U] weit- er. Bokstäv-

er förekommer. WORKSHOP […] förekommer.

(2) förekommer.

(7) förekommer. 

SHELL PROGRAMMING (Ba+/mä) <8/ /9> ///////// […] förekommer. Tydlig-

en.

_______________ _______________

_______________ _______________

 

_______________ _______________

 

_______________ _______________

 

_______________ _______________

 

_______________ _______________

 

_______________ _______________

 

_______________ _______________

 

_______________ _______________

/ förekommer.

                                                                                                                              \ förekommer. 

 

{

/ main <ai/ /AI> förekommer.

[ BLASIUS ]

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-16 16:03



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Ojsan… e2929 blev e299 – wrong(fe10101) förekommer. Tydlig-
en. Enköping [#] förekommer. @… okay.
-
-
-
-
-
9… förekommer.
10… förekommer.
2016-06-17

  farbror zwed
         Rimlig-
    en är (tecken-
    följd-
    en) Ivar Lo <2 /> [\… @] korrekt bokförd. Term-
en ”info” (datering) [ng/ /NG] förekommer. Pågående antydan = an (ananas/ /banan/ /citron) är [formellt] 1 {en/ /e299}
k o m m e n t a r.
\ ---------------- /
2016-06-17

  Nanna X
Kungsgatan med Ivar Lo.
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed