Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSIDENT

Kan du se min längtan
orosbroder, vänskapssyster
våra vagnar stötte ihop
vid hyllan med tvättmedel

du tog ett sista paket
av extraprissort, typ

måste jag nu gå tillbaks
byta och leta en billigare
korv, för barnen vill grilla

tvätta deras kläder
bara ett måste i morgon
i dyrare sort, det blir

min okände medhandlare
som stötte till min vagn
ursäkta då, vi båda sa
sur jag gick därifrån ändå

ändrade planer, förstörde nu
mitt alltid så goda humör.

© Bosse 17 juni 2016.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-06-17 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten