Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spelar alltid någonting möjligen, utöver att vara sig själv. Kan någon spela sig själv? Gör inte alla det, hoppas på att det räcker utöver att kanske lägga till något, precis i början i hopp om att fastnar.


Något om att vara, i varandet




Någon frågar ibland
om hur en
skall vara, precis

som om det
var fråga om
en roll i

en film eller
på teatern, men
en kan ju

bara vara äkta,
intensiv och sig
själv när en

skall visa sig
själv inför en
annan. Som tror

sig veta och
därför själv agerar
utifrån sig själv.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2016-06-17 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP