Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur serien texter i utkast, hopkok. Läkare får sällan frågan 'Är du rånare?' och svarar då än mer sällan själva 'Bara på lediga stunder'. Men ställa diagnoser kan de, oavsett om dy lyssnat eller inte, sann eller bara tänkt diagnos.


Något litet om möjligt innestående, förestående





På frågan 'har du eld?' blir svaret sällan
'Jag är pyroman, men bara på deltid'.
Har en pyroman automatiskt eld?

Istället för svaret 'Jag röker inte'.
Trots att det egentligen är inledningen till
'Ge mig plånboken, din telefon eller ditt liv'.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2016-06-17 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP