Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Logiken bestämmer hur det blir.

Logiken bestämmer således. Även: bestämmer <27 28> således. Inget nytt i det. 21.22 (just) nu. Datorn är snäll och bokför. To Fr – enligt manualen. Lö Sö Må Ti On är inget nytt. On är <æ/ /Ø> en dag (day) som fungerar [tämligen] okay. Nu är ö å bokförda tecken. Okay för tecken, bokstäver. 10101 (21) före 10110 [23] och color är {formellt} en term, en… teckenföljd. 10000 är sexton. 1000 är 8 eller BS (enligt manualen) och 100 genererar [bokstaven/ /tecknet] d – write dokument. Bokstaven c förekommer. 10 är 10 – inte mycket mer är förnuftigt i en (31/ /1) förnuftig antydan. Författaren antydde = ae (æ/ /Ä) just. Eftersom poeter.se har en <31/ /1> trevlig web miljö (så) bygger farbrorn språk på eller hos poeter.se – wow. Även färg förekommer. 70x100 och cm = 99109 är (æ/ /Ö) inte oäven info. Även: information.

Följande ”moment” är (formellt) [mycket] viktigt för syntesen pågående arbete. Okay så. Tydligen.

{
main

är (formellt) viktig info. Även: information.

_____________________________  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-06-17 21:22



Bookmark and Share


  farbror zwed
   Tydligen (< >) fre och ÄPPELBO – enligt manualen. Mac OS X fungerar.
                                                           
2016-06-18

  Nanna X
Må Ti (10) On – - - - - – to- - - – å ä ø Ø æ <ä/ /Ä> sen är det fre och ÄPPELBO [Bingsjö/ /Fiddle] *.ä ö. Okay… Light ”edition” Ba+ /—/ goes (oe/ /OE) web.
-------------------------------------------



2016-06-18

  farbror zwed
    Professuren i (a5) pedagogik <edamer/ /cheddar/ /gorgonzola/ /grevé> är (æ/ /Ø) på förekommen <ö/ /Ö> [ä/ /Ä] anledning. Emellertid […] är <ae/ /®> ”konstruktion-
en” <e/ /E> [^\… OJSAN] (on/ /On) {~} <3… ë/ /Ë> [^\… ÅNYO] <u/ /U> 21.03 (7) ”just” nu/now… etc. På förekommen anledning. ENLIGT MANUAL-
en. Emellertid… HTML(5) <7/ /BEEP> donut… s. MS-DOS [%] fungerar. @…

tydlig-
en. Okay så… eller. Emellertid = Ed <100/ /101/ /f> OKAY.
ONCE UPON = ON (–) etc. COPYRIGHT (URL) ª\a… italic tex29. Wow… 70x100 (CM) Ø… ÖREBRO.
Then: DOBRO (GUITAR) fuzzy = fy // PLAY.
NÖJD så… må-

h ä n… d a = 97 – TV (teve/ /@) före-
k… o m m e r. WOW… granit och gnejs = gs (GS) före: Lars Winnerbäck <ä/ /Ä> gooooooooooooooooooooooogeln.
Ö… CASTLES = CS (ESC) ETC.
MD CASTLES (in: SWEDEN) […] STF/* -------------------------------------------
okay så. TREVLIG Lö Sö Må Ti (10) On – - - - - – COPY – - - - - – å ä ø Ø æ <ä/ /Ä> ÄPPELBO [Bingsjö/ /Fiddle] *.ä ö. Okay… Light ”edition” Ba+ /—/ goes (oe/ /OE) web.
-------------------------------------------



-------------------------------------------
pkay så. Ångström (enhet) före-kom… mer.
2016-06-18

  Nanna X
Surt sa räven om de enformiga rönnbären.
2016-06-18

  farbror zwed
        Temat är (tämligen) enformigt eller en [1] fråga om enformighet – okay så.
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed