Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelålderskris

Två såta bröder vid namn Snoddas och Sixten
De vill i medelålderskrisen ta sig fram som blixten

Så de kom på att en HD vore bra att ha
Eller varför inte en trimmad Yamaha

Så nu kan de med både stil och glam
Genom dalen snabbt och elegant susa fram

Ett och annat skratt från grannar hörs
När de ser att brödernas mc körs

Och det kan jag mer än väl förstå
Att det måste se så roligt ut så

När bröderna tar sig runt i byn
Framkallar de nog en och annan förvirrad syn

För att de lider av en medelålderskris
Finns ju många tydliga bevis

Och kanske får du som läser nu ett extra skratt
Ty Snoddas och Sixten de är av rasen katt




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-18 09:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha! Det var som katten..
Tala om hundliv..
2016-06-21

  Millner VIP
Observera att jag blott vill informera
språkpolisen tänker som så
att hon hittat stavfel två
"vorde" ska väl vara "borde"
det var en tabbe du gjorde
sen ska det bara "söta" och inte "såta"
så har vi löst en språklig gåta

2016-06-18

  Ljusletaren
En söt liten historia :-)
/kram
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP