Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd och lust

 

 

 

hon har sin leda, så mötet är formellt

staplar ord om vad som gjort henne så blasé

kvinnans kris, sex blodröda rader i ett block

naken och avklädd, nyfiken på hans resumé

forskande blickar, läcker utan läkarrock

stram längtan sliter sig, lust leker parallellt

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-20 10:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lite mer svårtolkad..
2016-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Många bottnar i din text, att fundera över. Mycket bra!
2016-06-20

  Magdalena Eriksson VIP
skickligt skrivet
så man nästan inte ser
den lilla människan
som ska klara av att förklara sig för sakkunskapen men jag känner blicken...
2016-06-20

    ej medlem längre
Gillar innehållet i denna..
2016-06-20

    frun
Verkligen intressant
2016-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Väl vald titel på en bra text!
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP