Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Lagom är bäst. Ännu en (31/ /1) antydan. Wow… wow. /////

///// är vad poesi […] är – syntesen (Ba+) fortsätter. Eftersom = Em – inget <formellt/ /#> nytt. Lägg märke <ä/ /Ä> till [^] de många <å/ /Å> teckendubbleringarna [ec/ /EC] i… pågående text/dokument. ÅÄÖ och wow… förekommer. Ba+ är [formellt] 1 (ett/ /e2929) programspråk. Lexin = Ln [< >] förekommer. Tydligen. Okay så. Lö Sö Må Ti (10) On = 79110 {wow/ /WOW} före (innan) poesi ånyo. Ånyo: Ti (10) – tydligen. Eftersom Em finns i (a5) Emmaboda = Ea (u/ /U) följande ursaga. Emmaboda mä = 2237 [8/ /9] 10 ånyo. Windows förekommer. Ti är (formellt) 1 [31/ /1] bigram. Programmet ”pågående” arbete = ae (æ/ /Ø) fortsätter.

VR = VAGNRETUR – wow. Wow förekommer. F8 (ø) är [formellt/ /7084] 1 (en/ /ett) antydan.

Term(en) antydan = an […] är »formellt« reserverad. Bokstaven ø <f8/ /Ø> förekommer. Okay för <ö/ /Ö> föregående [å/ /Å] antydan.

__ __ __ __ ff __ __ __ __

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 157 gånger
Publicerad 2016-06-18 22:39



Bookmark and Share


  farbror zwed
__ __ __ __ ff __ __ __ __ förekommer.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed