Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 39 ur den morgontröttes bönbok.

Jag tackar min Gud
för morgonens ljus

Du som låter ljuset
upplysa mitt inre
låt även mörkret
vika, så ett lyckans
rikedom upplyser
de förtrycktas sinnen.

Jag tackar min Gud
att jag får tillbe i frihet

© Bosse 19 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-19 09:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Självklarhetens " Lycka
Lätt att bortse ifrån.
Tack för den skriftade
uppmärksamhet.
:)
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten