Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIMURERI

jag murar fritt
mina ord
fogar sig samman

stenskravel
obrukade ligger
rester av förhoppningar
vassa osagda ord

likt av slagregn poleras
tvättade stenar av havet
för att fästas samman
med kärlekens ordkraft

© Bosse 19 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-19 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönt så länge det inskränker sig till DEN varianten av "frimureri".
Att gå i förbund med döden och djävulen - som de verkliga frimurarna gör - är inte att rekommendera.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten