Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Lägre minne.

    Återkommer [troligen] till den här texten (bestämd form) {n-genus} <b/ /color> senare idag. Okay så. Tydligen. Inte mycket (mycket) |very] wow just nu. Emellertid. 

    Ånyo wow just nu. Och: senare idag. Okay så. 

    Bigrammet ny förekommer. Okay så. Tydligen.

    \n… nypon. Nypon förekommer. Tydligen. Se även: rönnbär. Rönnbär förekommer. Copyright [year] {…} by: farbror zwed – tydligen. 

    /n… förekommer. Okay för [year] {…} by… tydligen. Zweden förekommer. Okay så… emellertid. Emellertid <m/ /M> (sound/ /WOW) [70x100] före (before) metrik och <m/ /M> moms… %. # förekommer. Sö 19 Juni […] och 14.19 (ungefär) nu. Färg <cmy/ /20> förekommer.

    ____ är vad färg och form är. Även moms och berg [2229] (möh) är vad färg och form är. Mä före (innan) Mälaren – tydligen.

    Bingsjö (fiddle) förekommer.

    ____ ånyo. Ånyo: Mä före (innan) Mälaren – tydligen.

    __________ __________ och true före innan och efter. På förekommen anledning. Bigrammet ng (Bingsjö/ /fiddle) förekommer.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ff _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _                          

    Okay. Är tillbaka i texten. Lägg märke till (termen/ /teckenföljden) färg. Bokstaven ä förekommer och är [mycket/ /very] viktig. Termen important är (formellt) inte oäven. Rönnbär förekommer. Poängen med pågående design eller ältande av form(en) är [æ/ /Ä] und so <u/ /U> weit-er. Term-en weit-er […] är (mycket/ /very) vikt-ig. Okay för <ö/ /Ö> och Sö 19 före Må 20 och Ti 21 – info = io [7083/ /fs] förekommer. 

    Sommar, sommar… 15.57 [just] nu. 7083 och FS <mä/ /2237> är inte oäven info. Även: information. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ff _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _                          

 

 

 

 

                                                                                                                       




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-19 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed