Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Googles bild .


Mellan poesi och yrande

 

 

Den nya världsordningen kommer att besannas i,

om bara några dagar.

Vi tar restsubstanserna i intet.

 

Stora och små tids tyng och fynd är passerade,EU exit...

 

Vårt liv blev lite lättare.

Som de försöker korsa landet i lapidariskt krig.

 

 

Allt är i en process av empirisk instans,

jargong och kultur utan motstycke,

folk med störda rörelser, skanderar Arior där,här,överallt.

 

 

Ekonomisk kontrollcenter är en skraplott i ett rött kuvert ”porren”.

 

En plats på global nivå med beslutet av de sociala grunder kortslutning.

 

Har dragits den röda tråden för gott.

Folk fattar inte, ”Spelet är avslutad” game över!

men ändå drömmer sig bort till lyx som förr.

 

 

Vänner och bekantar ställer upp för välfärden, om man har någon förstås.

 

Det är alla som samlas i en blandning av minuter introvert i sekunden,

det i min väggklocka,

 

Förflutit`s dagar på väggen i en översvämning,

eller hoppade av kontroll och en ny order av åldrar produceras beslagen.

 

 

 Ökad intensitet av föreställningen...

 

Solnedgången strålar kasta bra återstod.

via ledningar, tandade.

 

Onaturligt i en park som bara väntar på att komma utomjordiska Titaner, som de stiger till himlen efter mätning på kategorier,

med allting vatten, jorden.

 varelser förstenade av förundran.

 

En ny världsordning är igång.

inte en fågel kan passera och hälsa på.

*

 

Jag minns hur en gång i tiden sträckte genom taggar mjölk kana till hungriga barn på andra sida i kommunen,

Samhället där borta  taggtråds, som blev bara en knut i Net på rayon.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP