Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni män

som förtycker kvinnor
och slår er för bröstet

Se er i spegeln

Titta noga

Vem var med när ni föddes?




Fri vers (Fri form) av MartinJohan
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-20 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MartinJohan

Senast publicerade
Hon är beroende
Ni män
* Se alla