Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är beroende

av sina tatueringar

De skarpa motiven
är ett måste
mot den sköra bakgrunden




Fri vers (Fri form) av MartinJohan
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MartinJohan

Senast publicerade
Hon är beroende
Ni män
* Se alla