Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland grälar man, det är förväntningar som talar, om att något skall bli annorlunda. Ibland måste olyckan komma innan en förstår allvaret bakom som käbblet ibland handlar om. Först olyckan, sedan handlingen.


Något litet om att dra sig för






Om ett gräl
åtminstone rensar luften
låt oss därför

ofta och gärna
ta i så
det smäller, gnistrar

om stickor, bräder
härma gudarnas åska
göra nya väder.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2016-06-20 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP