Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    FÖRFATTAREN FUNDERAR. OKAY SÅ. OKEY FÖREKOMMER. É… okay.

TYPOGRAFERING (70x100) [PRINTER ”Bengt”] Wow… förekommer. FÄRG (COLOR) cmy… fungerar. 

”Bengt” före/innan… before… COLOR. 

 

 

Okay. Liten paus. 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-20 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed