Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bonusbranschen

 

 

aber att trolla fram medgörlig kanin

cirkus farmakus behöver skjuts

abrakadabra, omedgörlig utan min

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-20 22:54



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Gillar din svarta humor!
2016-06-23

    ej medlem längre
Sätter hårt mot hårt kanske...
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP