Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Den härbokböjasmdf…

    Den härbokböjasmdf… är en (formell) bokbörjan. Boken i <a5/ /#> det här [æ] formatet (bestämd form) [t-genus] är <ä/ /Ä> 1 (en) lång historia. Okay för <ø/ /Ø> föregående <ö/ /Ö> antydan. Se även: utsaga. 

Okay så. Poängen <ng/ /7871> med (with) föregående <a2/ /®> antydan […] är (wow/ /70x100) [format/ /7870] und so (u/ /U) [é/ /É] weiter. Fahrenheit (ei/ /EI) {n/ /N} förekommer. 

Termen ”vagn-retur” <vr/ /havre-flarn> innehåller (term/ /en) [bigrammet] <gn/ /Agnes> (namn) gn – se även: Magnus och Gagnef (tangent-bord-et) [foto] goto. Okay så.

Termen goto = go (u/ /U) är [nu/ /NU] ”formellt” (« ») reserverad. 21.00 (nu) [^] och ”syntes-en” (Ba+/mä… mätfel) [SYSTEM] fortsätter. Term(en) OS [MS-DOS] förekommer. Se även: fungerar. SYSTEM – ånyo. Tydligen. Wow [w/ /W] fungerar. 3557113 förekommer.

21.02 […] nu. 21 Juni (e-middag) [^] förekommer. Färg (ä/ /Ä) förekommer. HAIKU (format) [∫] förekommer. Teckendubblering (vanilla) förekommer.

Författaren (subjekt) ”justerar” texten… dokumentet. Färg (cmy/ /K) […] är (formellt) okay. Okay förekommer. Tydligen.

Juni (21) [Ti] förekommer. Se även: faktura… faktura (#/ /3557113) förekommer. Sound <ou/ /OU> before (före) [innan] matrix = mx (2233) och mä = 2237 – data info code [< >] förekommer. Okay för föregående… tydligen. Term(en) ellips […] förekommer.

På förekommen anledning. CD [play] är (formellt) inte [ac/ /AC] wrong. Wrong (song) förekommer. CD [play] – ånyo. U = 85 (1010101) före/innan {before} wow. IMO […] är <formellt/ /O> inte fe10101. Även: fe21. Wrong <ng/ /NG> [Bengt/ /PRINTER/ /namn] (———————) <ix/ /IX> förekommer.

Nätverk… ä förekommer. Tydligen. Jönsson = Jn [84110] fungerar. CODE (x/ /X) förekommer. Okay så. Vällingen väntar. Julgran(en) barrar. Und so <u/ /U> weiter. W (w/ /W) förekommer.

__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ är [formellt] okay code… wow. Howdy <ow/ /OW> förekommer.    

21.59 […] är (formellt) okay bokförd code. Rimligen. Term(en) haiku förekommer. Wow… 70x100 (cm/ /99109) är inte [formellt] wrong. Ng (ng/ /Bingsjö) [fiddle] förekommer. 

BILD <100/ /101/ /102> är (formellt) inte fel. Term(en) *.JPG förekommer. 

COPY text.JPG to (50) ”printer” Bengt – wow…  [^] nätverket.

UNICODE (goggla/ /verb) [verbose] förekommer.

Ba+ [2237]  fungerar.

Tack till (to) poeter.se {oe/ /OE} för: trevlig miljö. Tecknet : förekommer.

Omnejden City Jun… 21 – eftermiddag. Termen midsommar <id/ /write: id> förekommer.  

L fungerar.

fungerar <mä/ /MÄLAREN> fungerar. Tydligen

-------------------- ff -------------------- 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 21:11



Bookmark and Share


  farbror zwed
    21.11 (10) – wow. Ba+/mä… fungerar… tydligen. 32 förekommer.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed