Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Okay. Mer än [Mä] 128 pers… besökare… idag. Okay så. #…

förekommer. Bigrammet /= betyder vad inte är betyder. Termen inte (internet) är [mycket] {very} viktig. Även: important. 28 (vagnretur) […] förekommer. Teckendubblering… okay. Eftersom = Em (Emmaboda) [1700-tal… måhända] <eventuellt/ /Eng> ng förekommer. 
Enköping (70/ /F) är [formellt] ”okay” code. 70 [F] fungerar. 
9 [HT]
9 – 97 och 997 förekommer. 
På förekommen anledning. PFA […] är (æ/ /ae) [®] ”formellt” okay. Bigrammet ok [bokhylla/ /n] fungerar.
Ba+/2237… fungerar. Just nu är 23.02 [intressant] info. Även: information. 
[_________________________]
[_________________________]
[_________________________]


 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 148 gånger
Publicerad 2016-06-21 22:48



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Observera: /= är vad // är. Bigrammet /= är (æ/ /ae) aldrig <g/ /G> särskrivet.
    Tecknet = behövs <ö/ /Ö> när man skriver <v/ /V> tilldelningar. Okay så.
    Om = 79109 är 1 (ett/ /e2929) ”formellt” exempel. Den här <æ/ /Ø> texten är <ä/ /Ä> inte [ac/ /AC] justerad. Typografi <i/ /\> är inte fe21.
    Okay för [^] föregående. PFA är [formellt] 1 (en) kort-form… kort är en [31] term. Tydligen. PFA ånyo. U = 85 – tydligen… wow.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed