Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

     Den härbokböjasmdf… ånyo.

Eftersom den här texten är bokförd i »annat« format… så följande antydan. Bigrammet an [banan] (citron) förekommer. Okay för [< >] föregående antydan. Logiken fungerar. Ba+ är vad ff… är. Bokstaven ÿ förekommer. Okay så. Tydligen. 

Ba+ ånyo. Okay så. Tydligen. Term(en) RUBRIK är vad FORMAT är. 1010101 är (bokstaven) U i ”annan” form. Lång paus. 

Bigrammet au (Taube) förekommer. Paus och (ee) är vad true är. Term(en) true är [mycket] viktig. Paus ånyo. Ånyo: [< >] föregående antydan. Lång paus ånyo. Okay så.

Taube ånyo. Okay så.

Au förekommer.

Å är 1 (en) [formellt] viktig bokstav. O = 79 – wow. Howdy […] förekommer. På förekommen anledning.

Bigrammet ng [Bingsjö/ /fiddle] är (formellt) viktigt. 7 8 9 10 11 12… förekommer. 8 (BS) är [mycket] viktig info. Även: information. 

En och annan är (formell) info = io – okay så. #… är inte (ac) fe21… wrong. 

MS-DOS är inte FEL. Okay så. Okay är […] okay code. 

Termen haiku förekommer. 

Poesi är inte fe21. Även: fe10101. Poesi (< >) [mä] förekommer. 

Tämligen tjatig syntes <yn/ /YN> fortsätter. Tydligen. GRYN förekommer. 

Julgranen = Jn […] är <æ/ /ae> »formellt« barrande. Jn […] förekommer. 

PFA och SMHI är (formell) info – info förekommer. WOW… then: howdy. 

Liseberg <8/ /\> är [formellt] inte fe21. Även: fe10101. @ förekommer. Wow… 70x100[7000] – okay så. 

Liseberg = Lg – tydligen. 

Okay… 23.59 och Lg förekommer. 

__________ __________ __________ __________

 




Prosa av farbror zwed
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-06-21 23:21



Bookmark and Share


  farbror zwed
    23.21 – tydligen.








    23.2 –tydligen. Ba+ fungerar… okay.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed