Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlovning

Förlovning idag
med dig
med mig
mellan oss

Lova före
håll efter
följ hjärtat

... som alltid har rätt




Fri vers av AjBi
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi