Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en som gärna vill tro folk om gott, tills de bevisar motsatsen, vilket i sig kan vara en sorts uppvaknande. Och bara för att grannen eller någon annan är skyldig, kan en annan vara oskyldig.


Något litet om att tro




Om en hellre är litet godtrogen
så kan ju det vara
'hellre än att vara avtrubbad'
trots att livet
ibland bjuder en överraskningar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 22:28



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Livets överraskningar kan bara helt enkelt va en överraskandescen!

Lite blåögd ;)
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP