Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet...

En godmodig dam uti Hara
Trodde att rimkonsten jag skulle klara
Ordrik var ordet som hon om mig sa
Och kanske kan det stämma ganska bra
Men på det får hon allt själv svara




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelin VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-22 21:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underhållande text.

Bra att du varierar med en
limerick!
2016-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Hon hade rätt!
2016-06-23

  Millner VIP
En Stina!
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP