Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Springnota [haiku]

 

löpande make

skenet av lycka skenar

rusande ränta



 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-21 21:41



Bookmark and Share


  tidsliv
Mmm!
Gillar! Sjukt rapp och beskrivande i så få ord
2016-08-28

    Dan Myrbeck
Såg honom fly längs
räntekorridoren...
2016-08-22

  Marianne Räf
Du är i humortagen, märker jag !
Med framgång ! Lyckat !!
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP