Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                     Formellt är <27] [20> konsekvensen…

Formellt är <27] [20> konsekvesen av (31] [30) uppdateringen <23] [i> inte (ac/ /no29) märkvärdig. Ba+/mä… fungerar <27] [111> och 1000 [8] <3/ /f> förekommer. L är (formellt) 1 <en/ /e2929> [ett] ersättning för <27] [28> språknamne29. Okay så. Tecknet ] är 1 (en) {formellt viktig} komplettering. Copyright [29/ /f] förekommer. Tydligen. 20.59 – just <29] [n> nu. Ojsan. Nu är inte (ac/ /no29) nu. Okay – även [ är 1 (en) [formellt viktig] komplettering. Syntesen Ba+/mä… pågår <27] [f> fortfarande. 

Vänligen, farbrorn.

Ba+ fungerar.

[¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯]       




Prosa av farbror zwed
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-06-23 20:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
                21.07 (just) nu.
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed