Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som går är något som går och går, så länge det går. 'Går det så går det' verkar en del tänka. Som om det var en sport. Ett gammalt sätt att uttrycka det på är genom olika ordspråk. De verkar tala ur erfarenhet.


Något litet om det urbota, sport





Jag tycker om
att se andra arbeta.

Till och med på fritiden
är det roligt

att se andra ta för sig
av det som kan ge utdelning.

Det verkar vara en sport i sig
att se andra anstränga sig.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2016-06-24 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP