Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag var jag på Pizzeria Eroz på Öster


Idag var jag på Pizzeria Eroz på Öster. Ur högtalarna strömmade Love to love you Baby med Donna Summer, och pizzabagerskorna hade pumpade rattar och putade med sina knallrosa läppar och liksom väste när dom såg på mej med sin häxögon. Jag beställde Pizza nummer 69, som också hette "69". Jag kände inga som helst tendenser i Prins Baguett, det var något smetigt konstgjort påträngande över hela atmosfären. Blasfemiskt. Pizzan smakade kemikalier och bagerskorna stirrade på mej. J...ag sköljde ner skiten med ett par Stark. Jag har aldrig haft något Sexliv, förutom i mina vansinnigt överdrivna fantasier. Jag har inte nuddat vid en kvinna på 35 år. Det var den gången min salig Mor klappade mej på kinden när jag beordrades flytta ifrån henne. Jag är snäll. Jag vill tjejer så väl, men alla flyr så fort jag kommer för nära inpå. Jag förstår inte varför det alltid har varit så. Kanske för att jag är så förskräckligt ful? Och omanlig. Jag har alltid klätt mej i Damkläder, finare sådana. Jag är en förnäm och respektabel Kvinna, jag menar Man... Jag sminkar mej snyggt och är en sann Filantrop, går på Frälsningsarmén regelbundet, men ensam i min säng kommer jag nog alltid förbli. Sex är inte det viktigaste i livet. Och jag har ju min Fantasiälskarinna. Hon överger mej aldrig, liksom min Gud.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2016-06-24 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP