Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi försöka...

Som sommarsolen
suddar ut omgivningen - svimmande och het.

Känns det i bröstet.
Din röst får andra att slumra,
men melodin väcker mig ur
tristessenens dvala.

Nu vet jag, att utanför
blinkar stjärnorna magiskt.
Tusen-tals, billoners små intryck och känslor
har aldrig varit enklare.

Oavsett det rena, naiva stjärnglittret över mig och hur bra det känns!
Vet jag att melodin - den där svimmande värken
tunnas ut mer och mer...
och snart är den naturliga dvalan tillbaka.

Kan vi försöka att stanna hos varandra?
Så solen, värmer för evigt.




Fri vers (Fri form) av Novae Träsket
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-26 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Evig värme härligt! Vacker dikt
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Novae Träsket
Novae Träsket