Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Ännu en text. Ö förekommer. Å… på förekommen anledning.

Mycket av Ba+ (språk-

regel-

verk) finns = fs [FS] {nu} i <a5/ /#> rubrik- en. Mycket av Ba+ (språk-

regel-

verk) finns = fs [FS] {nu} i <a5/ /#> ånyo. Ånyo: en. Tydlig-

en.

11 – okay så. Syntes- en (Ba+) fort- sätt- er. Wow… then.

01 – lägg märke till 0 före 1 – okay så. Ånyo: å. Tydlig- en.

10 – tydlig- en. Ånyo: å. Å… på ”förekommen” anledning. Bigrammet ng [ng] förekommer. Tydlig-

en. 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

__________

fungerar. Okay så. Tydlig-

en. 

---------- ---------- ----------

---------- ---------- ----------

---------- ---------- ----------

---------- ---------- ----------

---------- ---------- ----------

Ba+ [programspråk/ /mä] fungerar. 

[_________________________]

·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.… pynt förecommer. 

\____________________________________/




Prosa av farbror zwed
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-26 13:30



Bookmark and Share


  farbror zwed




13.30 – tydligen. Ba+ förekommer. Eventuellt (then) goggla. Wow… tecken-
dubblering.



2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed