Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Texten före denna (text) blev 1 [en] nyttig övning. Nu |

| ännu 1 (en) text [matrix] som bygger på den föregående. 10000000 är vad 10000000 är. Mycket mer är (æ/ /Æ) inte [ac/ /AC] intressant <^> att påstå eller antyda = aa [ª] nu. Just nu… 15.29 – tydligen. Termen 100000000000000000000000000000000000000000… är mycket (mer) info = io [fs] än 10000000 är. Och eftersom (e-som) 10000000 inte innehåller någon = nn [nn/ /N] ellips… så föregående = fe [~] och följande… wow. | är 1 (ett) [formellt] tecken… i: tecken-tabell-en. Se även: tecken-skafferi-et… wow. Dubblerade tecken förekommer. En (tämligen) tjatig syntes fortsätter. Tydligen. Ett [formellt] ältande… av info = io [fs] und so [u/ /U] weit… er. Syntesen [Ba+] fortsätter. Tydligen. 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ förekommer. Okay för förekommande småfel. Wrong <g/ /f> förekommer. 

1

0

2

3 (summa) – summering pågår.

5 (summa) – summering pågår.

8 (summa) – summering pågår.  

13 (summa) – okay så.

21 (summa) – okay så… tydligen. 

Copyright förekommer. Tydligen.

Tydligen förekommer: copyright. Enligt manualen. Und so [< >] weiter.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-06-26 15:21



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Och 15.21 förekommer. På webben…
    tydligen.
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    _____________________________

2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed