Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safari i city

 

 

stenstadssavannens ölhaksoas
ensamvarg i baren, alfahanar spanar
törsten minglar och tömmer glas
giftsnok, svår bok för babian på span
hysterisk hyena, kissekatten jamar
spinner in midnattstimmens fas
skum skunk, långrandigt på stan
taffliga bufflar och galna gamar
cirkus i city, nattens vilddjurskalas

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 714 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-06-26 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt textflyt!
2016-07-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Miau...!
ML
2016-07-03

  Arvast
Underbar beskrivning!
2016-07-01

    Sefarge VIP
Urban verbal läckerhetskaka!
Att smaska i sig.
vid Midsommartid.
Tack!
:)
2016-06-30

    Dan Myrbeck
Fyndig sammansattaordkavalkadkonstruktion.
2016-06-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Annorlunda grepp, men så jävla smart, att jämföra utgångna sökare efter det ena och det andra, med djurvärlden.
2016-06-27

  Anya VIP
Känner hungern när jag läser. sökandet efter en partner...kanske? Väldigt djuriskt detta...kan inte låta bli att le. Kreativt!!! gillar Gunnars kommentar under. Som en fortsättning på dikten.
2016-06-27

  gunnnar nylund VIP
Ja, djurlika individer samlas å beblandas i nattens sena timma.
Pubtapirer, glada laxar, fyllehundar å
krogkameler flockas vid stadens
vattenhål.
Kul text, vetja!
2016-06-27

  i af apa
underbart!
2016-06-27

    ej medlem längre
Ja, ungefär så var det på Sveavägen när jag gick till nattbussen.
2016-06-27

  aol
Man känner hettan spänningen i jakten glansiga ansikten som speglar i glasen,
2016-06-27

  Marita Ohlquist VIP
En text med klös!
2016-06-27

    ej medlem längre
Det verkar gå livligt till på denna nattliga cirkus. Här fick man nog se upp! Rolig dikt, bra skrivet!
2016-06-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Fablernas värld, cementdjungeldjur.... trevlig som en krokodil...tålmodig som en spindel...listig som en räv...osv
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP