Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överallt är gräset vått
utom där dina fötter
stod i skyfallet

vi drack oss otörstiga
ur kupade händer

våra kroppar kände
varandras hjärtslag
omslutna av regnet

© Bosse 27 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-27 18:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Helt underbar, drack regnvatten ur kupade händer, fina bilder
2016-07-01

    Sefarge VIP
Att kunna ta emot
Naturen Tillsammans.
en Nåd som heter Duga
:)

2016-07-01

  Minkki VIP
en varm text, sommar...
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten