Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna mina ord, min dotter är Moder Jord


Sanna

 

hon tar hand om dem alla
så stort hjärta
däremellan brukar hon falla
plåstra om egen smärta

alla barnen, en skadad skata
brorsans hemlösa hund
alla samlas på fasters gata
rusiga busiga påfund

kommen som en inkarnation
Gandhi eller Buddha
ständig räddningsaktion
hem som vid himlen snudda 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-06-28 00:25



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ett känsligt barn - en gåva - som läser av och ömmar för de nödställda, alla räknas, alla ska med. Ibland tar det på krafterna att bära stort öppet hjärta... Fint rimsmide och eloge i orden!
2016-06-28

  Anya VIP
Låter som en fantastisk människa med ett stort hjärta. Hoppas hon inte faller för djupt bara och att hon orkar med skator, hundar och alla barn. vilken fin hyllning till sin dotter.
2016-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och fint tecknar du ett kärleksfullt porträtt av en älskad dotter.
2016-06-28

    Dan Myrbeck
Instämmer med nedanstående
bedömare!
2016-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull hyllning till en älskad dotter!
2016-06-28

    ej medlem längre
Så vacker dikt till din fina dotter! Blir riktigt rörd av hennes goda hjärta att vilja hjälpa dem som har det svårt!
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP