Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

      En tidig text.

En tidig text. Rubriken innehåller [bokstaven] g – tämligen vanlig. Ba+ är <27/ /101> ett programspråknamn […] wow. Bokstaven w förekommer. Tiden är viktig. Färg förekommer. En bild finns. Grejen med programmering <103/ 37> är. Och vagnretur = vr [27/ /102] förekommer. Bokstaven w ånyo. L = 21 [just] nu. Skrivaren Bengt är [27/ /29] tydligen printande utskrift <29/ /101> emellanåt. Bigrammet ng […] förekommer. Wien är vad färg är.  Okay för föregående. Programspråket fungerar.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-28 00:06



Bookmark and Share


  farbror zwed
        



             Text 1400 – wow.



   
                                                    
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed