Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insänd till Haikusällskapets digitala verkstad.


Efter midsommar

Midsommardagen
sju blommor besvikelse
drömt om exmaken




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-06-28 06:40



Bookmark and Share


  H.C.B
så fint. tack
2016-07-05

  RitaBrunner
Humorhaiku skulle jag skriva men det blev nästan bättre med prickarna över o:et :P
2016-07-01

  RitaBrunner
Shit happens! Det kommer en midsommar till hahaha.
En riktigt bra humörhaiku!
2016-07-01

  Njord
Omgifte på gång kanske :=)
Härlig Haiku!
2016-06-30

  walborg
En fin haiku som säger så mycket, och litet humor också
2016-06-29

  thyra
Vemodskul och finurlig tredjerad!
2016-06-29

  Ponkla
Den var bra rolig!
2016-06-29

  catharina.jerbo VIP
jösses! du har verkligen hittat sistatradens överraskning! :-D
2016-06-28

  Anya VIP
Fast texten är lite tragisk så är det lite humor mellan raderna. riktigt bra!
2016-06-28

    ej medlem längre
Mycket bra haiku!
2016-06-28

    Dan Myrbeck
Bra haikuat!

Antar att exmaken är
Herr Barium, för då
är det inte så konstigt
att känna sig pressad..
2016-06-28

    ej medlem längre
bra:)
2016-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra Gunnel, riktigt bra!

2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP