Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DELIRANT

en sång om kärlek
du fick, så sorgsen
en sång med trygghet
i minnets gömma

ofrågad glädje du gavs

mors svala hand
i en skälvande minut
torkade bort din ångest
innan nattens mörker tog slut

© Bosse 28 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-28 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten