Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar



Jag väntar tills löven faller

Vilse i kärlekens irrgångar
åsidosätter vi
det värdesfullaste
livet erbjuder

En natt med varandra




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-05-08 15:56



Bookmark and Share


  stella
Mitt-i-prick-text om det som essentiellt. Det som är värdefullt när allt annat skalats av. En femma!
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP