Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar du min sommar

 

Stötvis närmar jag mig

strax är jag framme

du reser dig

kommer mig till mötes

vi ser igenom dunklet

trotsar illvilliga blickar

nu känner jag din doft

vinden bär dig

dina händer mjuka

din kropp het

din andedräkt frisk

dina läppar

med ett stänk av citron

smakar du min sommar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-28 18:18



Bookmark and Share


  aol
Gillas så träffsäkert fångar du en känsla.
2017-09-01

  Teresia Ridell
Sensuellt, hett, innerligt. Gillas mycket !
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP