Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt det?

Då är det inte värt det, om jag blir den jag minst vill vara och om jag blir så svag, då är det inte värt det.

Om din blick, din doft och din själ gör mig till den svagaste individen i världen, då är det inte värt det.

Att våra själar i kombination gör att jag bara lyssnar på din och inte min, då är det inte värt det.

Men ändå är det värt det. Ändå är det så värt det.




Fri vers av orrak
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orrak