Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas

Jag vågar inte säga något, inte ens till mig själv, men jag hoppas att explosionen som jag känner i bröstet när jag tänker på dig kommer att få komma ut, att det kittlas i din mage också.

Det är inte trovärdigt att det kommer ske men jag hoppas att du kommer hålla om mig, på riktigt och inte på låtsas. Jag hoppas att jag kommer att få visa min lycka, att jag kommer få vara lycklig med dig.

Jag vågar inte säga till någon, inte ens till mig själv, men jag hoppas.
Det är inte olagligt att hoppas, det kanske är olämpligt men inte olagligt.




Fri vers av orrak
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orrak